Menu
Your Cart

Detalii despre livrarea produselor

Comenzile plasate online pe www.miculerou.ro sunt livrate prin Bookurier la adresa clientului, conform informațiilor furnizate de către acesta în platformă.

Termenul de livrare este de 2-3 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii. Taxa de transport este de 20 RON pentru orice destinație de pe teritoriul României, indiferent de numărul de produse sau de greutatea coletului. Promoții de transport gratuit vor fi anunțate în campanii punctuale.

Pot apărea întârzieri din diverse cauze: sărbători legale, condiții meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de Iot Ready SRL. Comenzile primite vineri după orele 18:00 vor fi procesate începând cu prima zi lucrătoare din săptămână următoare.

Atenție! Nu se efectuează livrări în weekend. Toate livrările se realizează doar în zilele lucrătoare, de luni până vineri. Înainte să primiti coletul, veți fi notificat de către curier. În cazul în care curierul nu vă găsește la destinație și nu reușește să predea coletul, comanda vă fi returnata la sediul magazinului online. Daca veți dori ulterior produsele, puteți replasa comanda.

Nu efectuam livrări internaționale.