Despre cursurile de prim ajutor “Micul Erou”.

Cursurile “Micul Erou” se vor desfasura in spatii atent amenajate, iar copiii vor fi sub atenta noastra supraveghere. Cele trei grupe de varsta de 4-6 ani, 7-9 ani si 10-13 ani+ sunt gandite in maniera in care sa optimizeze informatia si livrarea acesteia pentru fiecare grupa de varsta in parte. Grupele nu vor avea mai mult de 6 copii si fiecare curs va dura o ora.

Despre grupe si inscriere

Grupele micilor eroi

4-6 ani

Pentru Micii Eroi cei mai mici, am pregatit bazele primului ajutor si primii pasi spre responsabilizare
Cost curs: 125 lei.

Inscrie un mic erou

7-9 ani

Micii Eroi mijlocii au deja baza sociala formata, dar cursul o sa ii ajute sa priveasca viata de zi cu zi cu o doza de precautie si pragmatism.
Cost curs: 125 lei

Inscrie un mic erou

10-13 ani+

Pentru cei nu-atat-de-mici-eroi avem pregatite cunostinte mai avansate cum ar fi procedura de interventie in cazul unui stop cardio respirator.
Cost curs: 150 lei.

Inscrie un mic erou

Inscrierea si partiparea la curs

Dupa primul contact (din formularul de contact al site-ului miculerou.ro sau pe e-mail), va vom trimite conditiile de participare si costurile aferente.
Pentru participarea la cursuri, micii eroi nu vor avea nevoie de nimic “de acasa”, toate materialele necesare participarii si
absolvirii cursului se vor gasi la fata locului.
Vom sta mult pe jos in sala de curs, iar noi ne vom asigura ca vom avea parte de un mediu curat si sanatos in care sa ne
desfasuram activitatea.
Fiecare mic erou va trebui sa fie insotit la curs de catre un parinte.

excelent, vreau sa ma inscriu

Inscrie-te la cursuri si
devino Mic Erou

Completeaza formularul de inscriere de mai jos sa iti poti rezerva un loc in cadrul cursurilor “Micul Erou”. Dupa completarea si trimiterea formularului vei fi contactat de echipa “Micul Erou” pentru a-ti confirma locul la cursuri si pentru a fi pus la curent cu toate detaliile de participare.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.