Restart…

Gata…s-a terminat izolarea. Mie totul imi pare ca inainte. Stiu ca nu putem merge momentan la mall sau in indoor la restaurante dar in rest totul este ca inainte. Iti mai dai seama de pandemie doar atunci cand trebuie sa intri in magazin si ai nevoie de masca.

Aceasta perioada a fost benefica pentru noi. Ne-am cunoscut mult mai bine unul pe celalalt, ne-am conectat si am descoperit cat de mult ne place sa petrecem timpul impreuna. De acum incolo sigur lucrurile vor arata altfel. Vom face tot posibilul sa petrecem cat mai mult timp impreuna. Faceam asta si inainte dar parca acum o sa o facem in alt mod.

Revenind la “libertate”, prima zi am sarbatorit-o cu o plimbare pe Calea Victoriei. Ne-am simtit ca niste turisti. Admiram magazinele, zambeam oamenilor si faceam poze peste tot.

La o saptamana de la aceasta plimbare am facut un picnic la mare. Atat de frumos a fost. Toata ziua am stat pe plaja. Nu era aproape nimeni in jurul nostru. Erau multe persoane in partea amenajataa plajei. Noi insa eram cu prietenii, un cort mic pentru copii, mancare facuta in casa si niste clatite delicioase cu ciocolata. Cea mai frumoasa zi a fost. Sigur o sa mai repetam experienta si prin alte locuri.
Sa speram ca lucrurile merg in directia asta buna in continuare si nu o sa mai fim nevoiti sa stam in izolare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *